Έως 12 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 100€

Τρόποι Αποστολής

Αποστολές προιόντων γίνονται πανελλαδικά.Για την αποστολή των προϊόντων στο χώρο που επιθυμείτε χρησιμοποιούμε την ΕΛΤΑ Courier για προιόντα που μπορούν να μεταφερθούν με τα Courier ,μεταφορικές εταιρίες και σε ορισμένες περιπτώσεις τα αυτοκίνητα της εταιρίας μας για κοντινές προς εμάς περιοχές.Προϊόντα με την μία διάσταση πάνω από 1,50 m αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία.Στην περίπτωση αυτή τα προϊόντα θα πρέπει να προεξοφλούνται με κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας μας.Επίσης προϊόντα που κόβονται όπως μοκέτες,διάδρομοι,πλαστικά δάπεδα,γκαζόν,ταπέτα κλπ θα πρέπει να προεξοφλούνται με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή με τραπεζική κατάθεση,Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε ασφαλή και γρήγορη αποστολή αφού η ολοκλήρωσή της πραγματοποιείτε κατά μέσο όρο σε 1 - 3 εργάσιμες ημέρες. Το e-shop είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να υπολογίζει αυτόματα (μόνο για την Ελλάδα) τον όγκο και το βάρος των αγαθών και σε συνεργασία με την βάση δεδομένων του να δίνει άμεσα σε εσάς το κόστος των μεταφορικών. Σε περίπτωση που η αποστολή πρέπει να γίνει στο εξωτερικό θα πρέπει πρώτα να έρθετε σε επαφή με εμάς.

Σε κάθε περίπτωση ο υπεύθυνος της εταιρίας θα έρθει σε επικοινωνία με εσάς για επαλήθευση των στοιχείων σας και για τυχών λεπτομέρειες που θα πρέπει να γνωρίζουμε για την αποστολή.

Η εταιρία θα καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να εξασφαλίσει την έγκαιρη παράδοση της παραγγελίας σας. Παρόλα αυτά δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις στην παράδοση.

 

Παρακάτω είναι ο πίνακας με τις χρεώσεις και τον χρόνο παράδοσης:

Για παραγγελίες άνω των 100€ η μεταφορά είναι δωρεάν έως την έδρα της μεταφορικής στην Αθήνα.Από την έδρα της μεταφορικής στην Αθήνα και εως την οικία του πελάτη,το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη.


Χρέωση για παραγγελίες κάτω των 100€.
Αθήνα - Αττική 10€ ανά αποστολή(με αντικαταβολή στο Courier)
Υπόλοιπη Ελλάδα 12€ ανά αποστολή(με αντικαταβολή στο Courier).

Νησιά και δυσπρόσιτες περιοχές 15€ ανά αποστολή(με αντικαταβολή στο Courier).

 

Στις αποστολές που γίνονται με μεταφορικές εταιρίες θα πρέπει τα χρήματα να κατατίθενται στους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας. 


Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε αμέσως για την πορεία της παραγγελίας σας. Εάν πρέπει να μας δώσετε κάποιες συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με τον χρόνο και τον τόπο παράδοσης παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

-10%
Σε όλα
τα χαλιά

Συμπλήρωσε τον κωδικό

xalia10

Στο ειδικό πεδίο στο καλάθι αγορών και κέρδισε -10% σε όλα τα χαλιά